Browse > Home / Nawar Hussein staat bekend als vastgoed investeerder, ondernemer en filantroop

Nawar Hussein staat bekend als vastgoed investeerder, ondernemer en filantroop

December 19, 2018
Nawar Hussein staat bekend als vastgoed investeerder, ondernemer en filantroop. Als vastgoedinvesteerder is Hussein beroemd van de Riereta Equity Group. De Riereta Equity Group is een bekende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; vooral in Barcelona. Nawar Hussein staat bekend omdat hij al meerdere jaren achter elkaar expertise heeft in de selectie van ondergewaardeerde panden en de structuur brengen in zeer aansprekende investeringsmogelijkheden. Hussein begon zijn carrière in Amsterdam. Hij groeide op in Nederland hij heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Nog voor hij 25 jaar was, stond hij al bekend vanwege een vastgoed portefeuille van meerdere miljoenen. Hussein was al een bekende naam in het Nederlandse vastgoed circuit en de naam heeft zich inmiddels uitgebreid naar internationale niveau. Hussein is een vertrouwde partner voor vastgoed investeerders vrijwel overal ter wereld. Hij is een geliefde spreker en coach en deelt meerdere keren per jaar zijn expertise in vastgoed en ondernemen naast andere welbekende sprekers en experts. Hij is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona.

Hij heeft een achtergrond van hoge rendementen en overzichtelijke werkwijzen. Hussein heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid. Hij steunt diverse charitatieve instellingen en goede doelen, als donateur en vrijwilliger. Met al jaren aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Nawar Hussein connecties met beroemde partners opgebouwd en weet hij zijn onderhandelingspositie en invloed te gebruiken om rendabele en gunstige investeringsmogelijkheden voor zijn klanten neer te zetten.